Femeile contează – primăvara asta sărbătorim feminitatea

 

sun plazaÎn luna martie, vizitatoarele Sun Plaza vor beneficia de luminile reflectoarelor, entuziasmul modei de primăvară și de tot răsfățul pe care îl merită. Campania „Femeile contează în Sud” le va oferi doamnelor și domnișoarelor ocazia să ia parte la activări menite să le înfrumusețeze ziua, arhiva de poze din telefon și garderoba. 


Diferite zone ale mall-ului vor deveni spații dedicate femeilor, unde clientele se vor putea opri pentru o veritabilă experiență de fashion shooting. 


Personalitatea contează în Sud


În primul setup, la parterul mall-ului, zona Orange Atrium, femeile își vor putea crea propriul background pentru cele mai instagramabile poze de primăvară. Între 8 și 31 martie, va exista un photo corner cu un decor complex și un totem digital conectat la o tabletă unde, cu ajutorul unei aplicații, clientele își vor putea selecta un fundal de imagini personalizat, în acord cu unicitatea fiecăreia și cu exuberanța anotimpului care le celebrează. De Ziua Femeii, pe 8 și 9 martie, la stand va fi prezentă și o asistentă care le va sta la dispoziție tuturor doamnelor  între orele 14:00-21:00. 


Femeile sunt frumoase în Sud


Tot pe 8 și 9 martie, între orele 14:00-21:00, la parterul Sun Plaza, coridorul Fashion va deveni un studio foto profesional, accesibil tuturor vizitatoarelor. Ajutate de un fotograf și de o asistentă, femeile se vor putea fotografia într-un photo corner cu lumini profesionale și decor chic. Experţi în beauty, skincare, hair și fragrance, le vor ajuta pe doritoare să se pregătească înainte de a participa la sesiunea foto dedicată lor. În plus, la acest corner, doamnele vor fi așteptate cu vouchere de reducere și goodies de la magazinele din Sun Plaza.

Pentru doamnele care nu reușesc să ajungă în aceste intervale orare la eveniment, nu trebuie să își facă griji. Decorul integral al studioului foto va fi prezent în Sun Plaza toată luna martie, așa că vor avea timp să își facă fotografii noi oricând doresc.


Femeile sunt premiate în Sud

Luna martie aduce și un concurs cu premii garantate pentru vizitatoarele mall-ului. Tot ce trebuie să facă este să cumpere în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal. Excepție vor face cumpărăturile din magazinele Cora, Leroy Merlin, Altex, Flanco și Bebe Tei, unde bonul trebuie să valoreze minimum 400 lei. 

Campania este valabilă în perioada 8-31 martie, iar înscrierea se face la biroul de Informații, de la etajul 1.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu