El Studio sărbătorește FEMEIA în luna martie cu reduceri la serviciile de înfrumusețare

 




 


În fiecare an, luna martie aduce cu ea nu doar primăvara, ci și o serie de evenimente dedicate femeilor din întreaga lume. Considerată luna femeii, martie este momentul în care fiecare doamnă și domnișoară se simte mai specială și mai apreciată.

Pentru a celebra frumusețea, El Studio vine cu o ofertă irezistibilă pentru doamnele care se îngrijesc constant și apreciază serviciile profesionale: oricine alege să se răsfețe în perioada 1-8 martie, în salon, va primi un voucher mărțișor cu o reducere de 15% pentru serviciile de înfrumusețare viitoare.


"La El Studio, credem în frumusețea autentică a fiecărei femei și dorim să sărbătorim feminitatea în toata frumusețea ei," declară Cristian Cosat, General Manager El Studio. "Suntem recunoscători pentru toate doamnele și domnișoarele care ne aleg serviciile zi de zi, acest voucher-mărțișor fiind o mică atenție din partea noastră, o modalitate de a le mulțumi pentru încrederea acordată de-a lungul timpului."


el-studio



El Studio oferă o gamă completă de servicii de înfrumusețare. De la cele mai actuale coafuri, la tratamente faciale revigorante și manichiură/pedichiură, epilare cu laser sau masaj, femeile pot experimenta luxul și rafinamentul într-un mediu relaxant și prietenos.


Fiecare vizită în luna martie nu este doar o oportunitate de a te îngriji, ci și de a te bucura de avantajele ulterioare cu voucherul-mărțișor. Cu o reducere de 15%, toate doamnele pot continua să se răsfețe și să-și mențină strălucirea naturală până pe 31 martie. 

Sărbătorește-ti frumusețea într-un mod cu adevărat unic! Hai la El Studio!


www.el-studio.ro


***

Această ofertă nu se cumulează cu alte promoții și nu poate fi aplicată la achizitionarea de produse din salon sau magazinul online.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu