Laura Olaru și Aleksander Revas aduc primăvara la Designers Boutique, în București Mall-Vitan

 

designer boutique



București, 05 martie 2024 – Designers Boutique, proiectul dedicat, ce susține designerii și brandurile made in RO, inițiat de București Mall-Vitan, revine din această lună în mallul din inima orașului și îi aduce pe creatorii români din spatele brandurilor Laura Olaru și Aleksander Revas mai aproape de pasionații de fashion. 


Astfel, în luna martie, vizitatorii centrului comercial din inima capitalei sunt așteptați să descopere cele mai noi colecții de sezon ale celor doi designeri români și să se bucure de  creații care ascund povești despre unicitate și stil.  

Laura Olaru, brandul apărut din dragoste pentru genți, revine la Designers Boutique cu o colecție inedită de accesorii cu un design minimalist, dar cu o notă de extravaganță și piese statement în stil clasic și futurist în cele mai frumoase culori.

„Aștept cu nerăbdare reîntâlnirea cu comunitatea efervescentă din București Mall-Vitan, pentru care am pregătit o prezentare în premieră a noii mele colecții. Totodată, genți în formă de bomboană, de stea sau în forme geometrice vor aduce culoare în pop-up-store-ul din centrul comercial. Vă invit cu drag să explorați Designers Boutique și să descoperiți frumusețea produselor românești”, a declarat Laura Olaru.   

Cu un stil proaspăt și o viziune inovatoare, combinând forme, texturi și culori pentru a crea piese vestimentare deosebite, ce se remarcă prin eleganță și rafinament, brandul Aleksander Revas vine în luna martie la Designers Boutique să redefinească luxul prin împletirea elementelor de design atemporale cu cele mai înalte standarde de sustenabilitate.


„De la cele mai fine materiale organice, responsabile sau reciclate, până la producția etică a articolelor vestimentare în UE, și de la programele de plantare a copacilor pentru fiecare produs vândut până la serviciile de buy-back, brandul nostru reprezintă perfecta fuziune între etică și estetică. Suntem încântați să aducem pentru prima dată în fața vizitatorilor București Mall-Vitan brandul Aleksander Revas și invităm toți iubitorii de fashion să descopere cum moda și sustenabilitatea merg mână în mână, prin creații unice și sofisticate”, a declarat Aleks M, directorul creativ al Aleksander Revas.

Comunitatea de designeri români se bucură de mai bine de șase ani de un spațiu comercial dedicat pus la dispoziție de București Mall-Vitan. Aici, creatorii autohtoni pot să-și prezinte colecțiile și să beneficieze de interacțiunea directă cu publicul, într-o experiență completă de retail offline. 

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și pricepere, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu