Workshop boem cu parfum de Toscana oferit de Wally1925 la Paris14A

 




La ce te gândeÈ™ti prima dată când auzi cuvântul Toscana? Cu ce parfumuri asociezi această regiune a Italiei? Care sunt criteriile după care îți alegi tu parfumul de cameră favorit? 


Știai de exemplu că parfumurile sunt la fel de vechi precum omenirea, și că primele parfumuri foloseau ca ingrediente esențe florale și extracte din frunze și fructe parfumate ?

Știai de exemplu că parfumierii de azi din Toscana ca și cei din urmă cu 100 de ani foloseau pentru a crea parfumul perfect un concept numit piramida olfactivă?

Piramida olfactivă nu e altceva decât pleiada de note ale tuturor parfumurilor aÈ™ezate precum straturile unei piramide – vârful, mijlocul È™i baza, iar povestea detaliată a mirajului oferit de parfumurile din regiunea Toscanei s-a întâmplat recent într-o zi de primăvară la Paris 14A, într-un workshop oferit de Wally1925.

Povestea parfumurilor Wally1925 – Un secol dedicat perfecÈ›iunii, un omagiu adus naturii 

Ca orice poveste, și parfumurile semnate de Wally1925 au o istorie aparte. Inclusiv numele ascunde de fapt o operă în patru acte a compozitorului Alfredo Catalani, interpretată prima dată în Milano în anul 1892 și care se joacă și astăzi în diferite zone din Toscana și nu numai.

Mai mult decât atât, și azi, după aproape o sută de ani, ambalajele produselor folosesc elemente de design din stilul baroc și gotic care au inspirat opere semnate de autori de renume mondial precum Dante Alighieri sau Sandro Botticelli.

Pe site-ul wally1925.ro o să remarcați că fiecare pagină de produs vă poartă spre atemporalitate. Contactul cu secolul XXI se va estompa cu fiecare parfum, fiecare notă delicată și aromată, cu fiecare sticluță pe care o veți așeza în coșul de cumpărături. Iar poveștile nu se termină aici, pentru că toate sticluțele de parfum sunt realizate de artizani locali din Toscana folosind aceleași tehnici arhaice de prelucrare a sticlei învățate de la maestri sticlari din insula Murano din Italia.

,,Wally1925 chiar este o poveste 100% din Italia și are aproape 100 de ani, un secol neîntrerupt de pasiune și cercetare pentru a crea cele mai intense și eclectice combinații de parfumuri. Wally1925 înseamnă calitate italiană, tradiție toscană și rafinament contemporan, totul într-o singură experiență olfactivă, vizuală și tactilă. Indiferent de produsul ales, de la difuzor de parfum, apă de colonie sau articole dermatocosmetice, totul este creat la modul superlativ.

ÃŽn plus, toate aromele parfumurilor sunt inspirate din natură. De la plante la flori, de la condimente la diferite esenÈ›e din Asia până în Africa, din India până în Europa, fiecare produs e o altă aventură È™i călătorie mistică.”, a povestit în cadrul workshop-ului Gabriel Ciucă-Albu, unul dintre acÈ›ionarii implicaÈ›i în povestea Wally1925 din România.

Cu ce produse a cucerit Wally1925 creatorii de conținut care au venit la eveniment

La primul workshop din România organizat de Wally1925, creatorii de conÈ›inut veniÈ›i la eveniment, vloggerii de lifestyle È™i vedetele din show-biz-ul autohton s-au delectat cu parfumuri de corp, parfumuri de cameră È™i produse dermato din colecÈ›ii precum: 

Linia Naturala, unde produsele conțin ingrediente de origine naturală cuprinse între 90,9% și 99,5%;

La fiore del Melancolia, unde produsele păstrează detaliile de la începutul secolului XX, iar parfumurile folosesc pulverizator extern ca-n filmele de la Hollywood din anii 20;

La fiore del Italia, unde produsele păstrează designul, parfumul și culorile orașului Firenze;

Pe scurt, Wally oferă o varietate de produse pentru toată familia: produse pentru îngrijirea părului, parfumuri de cameră, apă de colonie și parfumuri de nișă pentru bărbați și femei dar și versiuni unisex, produse pentru îngrijirea tenului și îngrijirea corpului, hârtie parfumată pentru haine dar și alte produse pentru confortul casei tale.




















CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu