În martie, Wally1925 îți aduce acasă farmecul naturii din Toscana

 

wally 1925



Toți știm că primăvara este anotimpul culorilor și al aromelor, al parfumurilor boeme și al senzațiilor multicolore. În acest context, Wally1925 vine cu mai multe surprize pentru cei ce sunt curioși să testeze aromele naturale inspirate din regiunea Toscanei și nu numai.


În perioada 1 – 8 martie 2024, dacă accesezi site-ul WALLY1925 și alegi oricare din pachetele promoționale, vei primi cadou la fiecare set achiziționat unul dintre următoarele produse, la alegere – o cremă de corp, o cremă de mâini, un gel de duș sau un săpun de corp, toate produsele cadou fiind disponibile în varianta de Travell pentru că urmează perioada concediilor și toți ne dorim să avem cu noi o mică parte din produsele noastre preferate atunci când călătorim.


wally 1925


Linia Naturala, sau acel moment când natura se ascunde în produsele Wally1925

Atunci când vorbim de tratamente cosmetice și dermatocosmetice, când vorbim de parfumuri și arome, natura rămâne cel mai bun profesor, cel mai autentic loc de unde putem învăța. Așa s-au născut produsele din gama Linia Naturala care conțin ingrediente de origine naturală cuprinse între 90% și 99,5%.


wally 1925


Gelul de Duș Bergamotto e Sandalo are o formulă emolientă și delicată și conține ingrediente de origine naturală de peste 90%. Din aceste ingrediente cele mai importante sunt extractele organice de rodie și mere care aduc nu doar un parfum natural complet, ci și proprietăți antioxidante ridicate pentru o revitalizare și hidratare în profunzime a barierei lipidice. În plus, produsul mai conține și proteine din mătase pentru o textură catifelată și pentru a crea o piele sănătoasă și mătăsoasă.

Crema de corp Bergamotto e Sandalo are o textură cu absorbție rapidă și un parfum complet natural. Formula sa inovatoare conține ingrediente de origine natural de peste 97,8%. Dintre acestea, cele mai importante sunt extractele de seminte și pulpă de cactus Pear, untul de Shea, uleiul de Măsline și uleiul de Migdale. Toate aceste ingrediente ajută pielea să fie răsfățată și hidratată.

Apa de parfum Bergamotto e Sandalo conține ingrediente de origine naturală în proporție de 99,5% ceea ce îi conferă o prospețime aparte. Parfumul îmbină maiestuos notele de bergamotă cu căldura exotică a santalului. 

Notele de vârf de lâmăie, cedru și bergamotă se topesc printre notele de inimă cu parfum de trandafir alb, busuioc și cardamom ca la final să se așeze magistral printre note de bază cu aroma de santal și mosc.

Cremă de față hidratantă și antioxidantă anti-age este ideală pentru zi și noapte și are o textură cu absorbție rapidă. Produsul conține 97,8% ingrediente active de origine naturală, cel mai important ingredient fiind uleiul obținut din semințe și pulpă de cactus pear care este bogat în antioxidanți, Vitamina E și Vitamina K. Produsul mai conține și acid hyaluronic de origine natural dar și alte ingredient esențiale pentru bariera lipidică a pielii.

Alte beneficii ale uleiului de cactus: hidratare intensivă, proprietăți anti-îmbătrânire, reducerea inflamațiilor de la nivelul pielii, uniformizarea tonului pielii, hrănirea și hidratarea pielii. 

Ce aduce primăvara la wally1925

Pentru că sunteți curioși să aflați cum arată și ce conțin pachetele promoționale, ne-am gândit să lăsăm câteva rânduri scrise și aici:

1. – La fiore del Italia – Acest pachet conține un gel de duș aparte, sare de baie pentru clipe de relaxare atemporale și o cremă de corp;

2. – La fiore del Primavera – Acest set conține produsele din seria linia Naturala  și anume – cremă de corp, gel de duș și cremă de față;

3. – La fiore de la Melancolia – Acest set te va purta în călătorii eclectice de la început de secol XX. În acest pachet vei găsi pudră de talc și apă de colonie, totul ambalat ca-n anii 20;

4. – La fiore de la vita – Acest set conține un tonic pentru față, o cremă de față și un lapte demachiant;

5. – La fiore del poesia -  Acest set conține produse pentru îngrijirea părului. Un șampon, un balsam și un ulei de păr;


Tu, ce alegi? Care e preferatul tău?


Cine e Wally1925

Povestea în România a început în decembrie 2023, dar brandul are o istorie world wide de aproape o sută de ani. Din 1925 până azi, Wally a fost un etalon în zona parfumurilor de nișă și a aromelor boeme. De la plante la flori, de la condimente la diferite esențe din Asia până în Africa, din India până în Europa, fiecare produs e o altă aventură și călătorie mistică.

În plus, toate sticluțele de parfum sunt realizate de artizani locali din Toscana folosind aceleași tehnici arhaice de prelucrare a sticlei învățate de la maestri sticlari din insula Murano din Italia.

Pe site-ul wally1925.ro găsești o varietate de produse pentru toată familia: produse pentru îngrijirea părului, parfumuri de camera, apă de colognie și parfumuri de nișă pentru bărbați și femei dar și versiuni unisex, produse pentru îngrijirea tenului și îngrijirea corpului, hârtie parfumată pentru haine dar și alte produse pentru confortul casei tale.

Alege Wally, o dată și vei reveni de fiecare dată! Pentru că natura a lăsat secretele aromelor ei în produsele Wally 1925.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu