PANDORA introduce perlele

 

pandora



În acest sezon, Pandora reimaginează materialul clasic al perlelor într-un mod nou, cu modele unice și contemporane. Purtând sufletul oceanului, perlele exprimă eleganță atemporală. Cu strălucirea lor delicată și naturală, perlele au fost folosite în bijuterii încă din timpurile antice grecești și nu necesită lustruire sau tăiere. Sunt frumoase exact așa cum le-a făcut natura în forma lor unică.


Realizate din perle de cultură de apă dulce tratată, noile bijuterii subliniază unicitatea fiecărei purtătoare. Jucându-se cu proporțiile și dimensiunile, aceste modele unice prezintă perle de cultură de apă dulce tratată de dimensiuni diferite, dispuse una lângă alta, pentru a le accentua contrastul. Combinația dintre o perlă mai mare și una mai mică reprezintă dragostea pentru persoana care te completează în viață - fie că este vorba de partenerul tău, de mama sau de cineva special.


pandora


„La Pandora, aducem perlele de cultură de apă dulce tratată în colecÈ›ia Pandora Timeless, pentru a reinventa un clasic printr-o abordare modernă. Detaliile din aceste piese fac ca noile modele să fie cu adevărat un element de colecÅ£ie. Perlele adaugă acel element chic fiecărei Å£inute, oferind numeroase oportunităţi de a crea combinaÅ£ii de perle în moduri noi ÅŸi cool",  afirmă  A. Filippo Ficarelli È™i Francesco Terzo, SVP Creative Directors, Pandora.


pandora


Noile modele de coliere și brățări cu perle din colecția Pandora Timeless prezintă un zirconiu cubic încrustat, lângă mecanismul de închidere, pentru un plus de strălucire.


pandora


Sculpturală È™i contemporană în acelaÈ™i timp, dispunerea repetată a perlelor de cultură de apă dulce tratată pe noile inele È™i cercei aduce o interpretare neaÈ™teptată a unui material mai clasic. Potrivite pentru a fi purtate împreună datorită spaÈ›iului liber între benzile lor, inelele se pretează la suprapunere pe degete, fiind ideale pentru a fi aranjate  în diverse moduri. Cerceii asortaÈ›i reprezintă o completare atrăgătoare la o selecÈ›ie atent aleasă de accesorii.

Știați că perlele pot oferi îmbrățișări? Exact acest sentiment se află în spatele noilor noastre modele speciale, în care o perlă de cultură de apă dulce tratată mai mare și una mai mică stau una lângă cealaltă, ca și cum s-ar îmbrățișa și ar dărui dragoste una alteia. Colecţia este completată de o piatră strălucitoare alături de ele, pentru a aduce un plus de dimensiune și strălucire.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu