PANDORA introduce perlele

 

pandoraÎn acest sezon, Pandora reimaginează materialul clasic al perlelor într-un mod nou, cu modele unice și contemporane. Purtând sufletul oceanului, perlele exprimă eleganță atemporală. Cu strălucirea lor delicată și naturală, perlele au fost folosite în bijuterii încă din timpurile antice grecești și nu necesită lustruire sau tăiere. Sunt frumoase exact așa cum le-a făcut natura în forma lor unică.


Realizate din perle de cultură de apă dulce tratată, noile bijuterii subliniază unicitatea fiecărei purtătoare. Jucându-se cu proporțiile și dimensiunile, aceste modele unice prezintă perle de cultură de apă dulce tratată de dimensiuni diferite, dispuse una lângă alta, pentru a le accentua contrastul. Combinația dintre o perlă mai mare și una mai mică reprezintă dragostea pentru persoana care te completează în viață - fie că este vorba de partenerul tău, de mama sau de cineva special.


pandora


„La Pandora, aducem perlele de cultură de apă dulce tratată în colecția Pandora Timeless, pentru a reinventa un clasic printr-o abordare modernă. Detaliile din aceste piese fac ca noile modele să fie cu adevărat un element de colecţie. Perlele adaugă acel element chic fiecărei ţinute, oferind numeroase oportunităţi de a crea combinaţii de perle în moduri noi şi cool",  afirmă  A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, SVP Creative Directors, Pandora.


pandora


Noile modele de coliere și brățări cu perle din colecția Pandora Timeless prezintă un zirconiu cubic încrustat, lângă mecanismul de închidere, pentru un plus de strălucire.


pandora


Sculpturală și contemporană în același timp, dispunerea repetată a perlelor de cultură de apă dulce tratată pe noile inele și cercei aduce o interpretare neașteptată a unui material mai clasic. Potrivite pentru a fi purtate împreună datorită spațiului liber între benzile lor, inelele se pretează la suprapunere pe degete, fiind ideale pentru a fi aranjate  în diverse moduri. Cerceii asortați reprezintă o completare atrăgătoare la o selecție atent aleasă de accesorii.

Știați că perlele pot oferi îmbrățișări? Exact acest sentiment se află în spatele noilor noastre modele speciale, în care o perlă de cultură de apă dulce tratată mai mare și una mai mică stau una lângă cealaltă, ca și cum s-ar îmbrățișa și ar dărui dragoste una alteia. Colecţia este completată de o piatră strălucitoare alături de ele, pentru a aduce un plus de dimensiune și strălucire.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu