Editura Publisol dezvaluie carti pline de inspiratie in categoria „Cu si despre Femei Puternice”

 



In lumea literaturii contemporane, Editura Publisol a creat o sectiune speciala dedicata femeilor puternice, ce ofera o gama variata de carti care isi propun sa inspire, sa educe si sa incurajeze cititoarele sa-si descopere si sa-si implineasca propriile obiective. Peste 22 de titluri, de la biografii, romane de fictiune, romane de dragoste pana la lumea complexa a femeilor remarcabile din literatura romana, aceasta sectiune este plina de lecturi captivante.

Cartile biografice, cum ar fi povestea Melaniei Trump sau a fostului prim-ministru britanic Theresa May,  ofera o privire intima in vietile unor personalitati contemporane marcante. Cu un echilibru subtil intre romantism si pasiune, seria "Cere-mi ce vrei" de Megan Maxwell reprezinta un fenomen literar care a captivat milioane de cititori in intreaga lume. Acesta aduce in prim-plan povestea unei femei puternice, care isi urmareste visurile si pasiunile, in timp ce navigheaza prin provocarile si bucuriile vietii.




Colectia de carti ofera o gama variata de perspective si povesti care reflecta diversitatea si complexitatea experientei feminine. De la inspiratie si motivatie pana la reflectie si divertisment, aceste carti sunt destinate sa ofere cititoarelor ocazia sa se identifice, sa se conecteze si sa se inspire reciproc in calatoria personala. Indiferent de varsta, ocupatie sau experienta de viata, aceste carti vor oferi cititoarelor o doza de inspiratie si divertisment.

Arta ei de a reusi. Povestea nespusa a Melaniei Trump de Mary Jordan (castigatoare a Premiului Pulitzer)

Cartea este biografia neoficiala a Melaniei Trump, Prima Doamna a SUA, si bestseller The New York Times. A fost publicata in iunie 2020, in SUA, iar prin intermediul acesteia, cititorii sunt invitati sa exploreze trecutul, prezentul si aspiratiile viitoare ale Melaniei Trump, oferind o perspectiva profunda asupra vietii si carierei sale.




De-a lungul vietii sale publice, Melania Trump si-a construit cu mare pricepere personalitatea enigmatica si imaginea misterioasa. Publicul este invitat sa priveasca dincolo de aparente si sa descopere o femeie sigura pe sine si de o inteligenta uimitoare, care a ajuns Prima Doamna a Americii si un adevarat pop icon. Autoarea a strans dovezi care arata ce rol important a avut Melania in viata politica a lui Trump (inainte si dupa ajungerea la Casa Alba). In plus, explica motivele pentru care cel de-al 45-lea presedinte al SUA mizeaza pe instinctul ei politic mai mult decat pe al oricarei alte persoane.

Mary Jordan schiteaza calatoria Melaniei de la viata in Slovenia, unde familia s-a remarcat prin nonconformism, trecand prin perioada in care era tanar model in plina ascensiune – cand evita sa mearga la obositoarele petreceri organizate de mai-marii industriei de Fashion si imparte o garsoniera micuta din Manhattan cu un prieten fotograf –, si pana la inceputurile relatiei cu Donald Trump, legatura ce a dus, pana la urma, la casatoria cu viitorul presedinte.

Castigatoare a Premiului Pulitzer si autoare de succes, Mary Jordan este jurnalista la The Washington Post si alaturi de sotul ei, Kenny Sullivan (de asemenea, jurnalist la The Washington Post), a scris lucrarile: Procesul lui Trump, Speranta si Ingerul inchisorii.

Seria "Cere-mi ce vrei" de Megan Maxwell

Megan Maxwell, autoare spaniola de renume mondial, invita cititorii sa descopere lumea captivanta si plina de tensiune, intr-o serie de 7 carti provocatoare pline de pasiune inflacarata, secrete intunecate si iubire care trezeste dorinte fierbinti. Fiecare carte din seria "Cere-mi ce vrei" captiveaza imaginatia si trezeste cele mai adanci fantezii. Cu un stil vivid si autentic, Megan Maxwell creeaza personaje puternice si complexe, plasandu-le in situatii incitante si provocatoare. O colectie de lecturi captivante ce ofera cititorilor o experienta literara de neuitat. Pasiunea, erotismul si suspansul pot fi explorate in seria provocatoare "Cere-mi ce vrei", de Megan Maxwell, adunate intr-un pachet special de 7 carti, disponibil exclusiv pe site-ul editurii Publisol.  


Colectia "Feminin" 

Colectia "Feminin" este o compilatie de 9 carti remarcabile care exploreaza diverse aspecte ale feminitatii si ale experientei feminine. De la ghiduri practice pentru echilibrul intre viata profesionala si cea personala, pana la povesti de inspiratie si putere, aceasta colectie este un tribut adus femeilor puternice si influente din intreaga lume. Colectia ne dezvaluie lumea complexa a femeilor remarcabile din literatura romana, calatorii literare captivante care aduc in prim-plan povestea si influenta femininului in societate. Din colectie fac parte: "Ioana" - Anton Holban; "Rusoaica" - Gib Mihaescu; "Mara" - Ioan Slavici; "Adela" - Garabet I. Braileanu; "Adam Si Eva" - Liviu Rebreanu; "Donna Alba" - Gib Mihaescu; "Jocurile Daniei" - Anton Holban; "Femei" - Mihail Sebastian si "Chira Chiralina" - Panait Istrati. 

Dragoste de mama - Dani Atkins

Romanele semnate de Dani Atkins, pline de emotie si profunzime, au captivat cititorii din intreaga lume. Fiecare carte din aceasta serie exploreaza teme complexe si provocari personale, aducand in prim-plan personaje puternice si inspirationale, care se confrunta cu adversitatile vietii si isi gasesc forta interioara pentru a merge mai departe.  Romanul „Dragoste de mama” este o poveste captivanta, plina de emotie si exaltare.  O poveste „uimitoare, spusa din suflet, despre extraordinara dragoste de mama, despre sacrificiu si despre sansele pe care ni le ofera viata.” – Alice Peterson

Theresa May - Un Prim Ministru pentru Brexit de Anthony Seldon

Aceasta biografie captivanta ofera o privire adanca in culisele carierei politice a fostului prim-ministru britanic Theresa May, in special in contextul tumultuos al Brexit-ului. Cartea  prezinta provocarile, deciziile dificile si viziunea unei femei puternice care a ocupat una dintre cele mai importante functii politice din lume. Istoricul Florian Banu semneaza prefata la editia in limba romana a volumului. Theresa May a fost prim-ministrul cu cel mai dificil obiectiv pe care l-a avut vreodata un premier dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial: acela de a duce la bun sfarsit Brexitul. Consecinta: o tragedie in care a aflat prea tarziu cum ar fi putut sa-si indeplineasca misiunea. In acest volum, Anthony Seldon creioneaza modul in care a functionat guvernul lui May, de la neasteptata ei venire la putere in 2016, cand rivalii s-au retras din competitie, si pana la demisia, survenita cu trei ani mai tarziu, cand relatia dintre ea si cabinetul sau era total distrusa. Bucurandu-se de un acces fara egal la informatii venite atat de la aliatii, cat si de la rivalii Theresei May, de la consilierii care i-au modelat mandatul si de la personaje-cheie de la Bruxelles, autorul a putut da in vileag tainele acestui prim-ministru atat de interiorizat. Seldon scoate la iveala modul dezastruos in care au fost purtate negocierile pentru Brexit, faptul ca Theresa May nu a realizat nimic din platforma sa pe plan intern si relatiile tensionate ale acesteia cu liderii internationali. Incitanta, captivanta si profund revelatoare, lucrarea de fata este o analiza completa a mandatului de prim-ministru al Theresei May.

Cartea femeii sanatoase de Vasi Radulescu 

Cartea este adresata femeilor de orice varsta, continand informatii si sfaturi despre aparatul reproducator, diete, sanatatea psihica, inima, creier, boli autoimune, etc. Un volumul cu peste 300 de pagini pline de informatii pretioase care pun accentul pe prevenire, intelegerea corpului, pastrarea echilibrului si 100 de sfaturi care va pot salva viata. Cartea e gandita si scrisa special ca sa fie accesibila tuturor, cu explicatii, cazuri, povesti, statistici cat mai bland asezate in pagini.


Despre ARTPRINT

Infiintata in anul 1990, ARTPRINT este prima tipografie romaneasca cu capital 100% privat. In cei peste 30 de ani de activitate, ARTPRINT S.A. s-a impus pe piata tipografica prin profesionalismul sau in relatiile cu clientii nationali si internationali, consolidandu-si o pozitie de lider prin investitiile perpetue in retehnologizare si in modernizarea sistemelor sale operationale, precum si prin calitatea incontestabila a produselor sale tiparite. 

ARTPRINT S.A, Divizia Publishing ofera iubitorilor de continut de calitate din Romania, prin intermediul revistelor cu traditie, precum: BBC Good Food, BBC TopGear, Femeia, Casa si Gradina, Practic in Bucatarie, Sanatatea de Azi si Femeia de azi si grupului de website-uri (revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro si sanatatea-de-azi.ro) dedicat sfaturilor utile si inspiratiei in casele si in vietile cititorilor. Prin diversitatea continutului, aceste publicatii continua sa ramana in topul publicatiilor de incredere pentru cititorii pasionati de lifestyle, design, gastronomie si sanatate.

Pentru mai multe informatii, vizitati artprint.ro.















CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu