Feroptim® tonic - O sursă de energie și vitalitate pentru întreaga familie!

 


feroptimLa serviciu și la școală, acasă sau în excursie în weekend, membrii întregii tale familii au nevoie de multă energie și putere de concentrare. Suntem implicați cu toții în activități multiple, practicăm diverse sporturi și ne propunem să fim mereu mai buni la ceea ce facem, iar pentru asta avem nevoie de un organism puternic, rezistent atât la efort, cât și la posibile îmbolnăviri repetate. Deseori, însă, se întâmplă ca nivelul de energie sau imunitatea să fie la un nivel scăzut, fiind astfel afectată capacitatea de a face față responsabilităților zilnice. Dacă și voi vă confruntați cu perioade prelungite în care aveți senzație de oboseală, slăbiciune și frig, scăderea nivelului de energie, iritabilitate, dificultăți de respirație, dureri de cap, amețeli, slăbirea sistemului imunitar sau a capacității mintale, este posibil să suferiți de anemie, caracterizată prin deficit de fier. Aceasta poate apărea fie din cauza unui aport redus de alimente care conțin fier, fie absorbției slabe a fierului în organism sau a utilizării rapide de către organism a fierului, pentru diverse mecanisme interne. Oricare este cauza, cu Feroptim® tonic vei readuce ușor și rapid starea de bine întregii familii!


Fierul joacă un rol crucial în numeroase procese fiziologice și este esențial pentru menținerea unei stări bune de sănătate și funcționare optimă a organismului. Așadar, atunci când există un deficit, resimțim rapid efectele, dar nu întotdeauna identificăm corect cauza lor. Fierul este necesar pentru buna funcționare a mușchilor, inclusiv a mușchiului cardiac, este componenta cheie a hemoglobinei și contribuie la metabolismul normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, precum și la transportul normal al oxigenului în corp. Are un rol important în dezvoltarea și funcționarea normală a creierului fiind esențial pentru funcții cognitive precum concentrarea și memoria și este implicat în producerea celulelor albe din sânge, care sunt esențiale pentru combaterea infecțiilor și menținerea sănătății sistemului imunitar. De asemenea, fierul este necesar pentru metabolizarea proteinelor și grăsimilor, contribuind astfel la obținerea energiei necesare organismului.

Cu ajutorul lui Feroptim® tonic ai un aport optim de fier, dar și de vitamine cu rol activ în menținerea nivelului normal de energie, vitalitate și concentrare, atât în cazul copiilor cu vârsta peste 4 ani, cât și a persoanelor adulte. Conținutul de vitamina C, vitamina B6 și fierul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, iar în asociere cu vitamina B1, contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. În plus, vitamina C crește absorbția fierului.

Încă îți faci griji pentru zilele cu program prelungit? Atunci poți apela la suportul oferit de capsulele cu eliberare treptată! Capsulele Feroptim® RETARD cu eliberare prelungită asigură o absorbție graduală a ingredientelor esențiale și îți asigură sursa de energie pe termen lung. Alege acum sursa de fier și vitalitate, potrivită pentru tine și întreaga familie. Fie că optezi pentru suportul de zi cu zi oferit de Feroptim® tonic sau pentru capsulele speciale Feroptim® RETARD cu eliberare prelungită dedicate exclusiv adulților, vei ști că zilele voastre vor fi mai ușoare și mai plăcute.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu