5 secrete pentru un makeup perfect

 


foreo



Adevarul este ca exista un singur secret, in cinci pasi. Un secret pe care-l cunosc (si il si aplica!) toate vedetele pe care le-ai vazut vreodata stralucind pe covorul rosu: pregatirea pielii cu o rutina constanta si foarte bine adaptata particularitatilor tenului tau. Pentru ca nici macar Jennifer Lopez nu arata asa doar pentru ca un make up artist celebru s-a invartit doua ore in jurul ei inainte de o sedinta foto. Oricat de bune ar fi produsele de machiaj folosite si talentul celui care le aplica, fara o investitie serioasa in timp si produse de ingrijire, va fi nevoie sa-ti retusezi make-up-ul de cel putin cateva ori la o singura iesire in club. Hai s-o luam cu inceputul. Iata cele 5 secrete pe care trebuie sa le stii ca sa-ti reziste machiajul perfect pe toata durata zilei. 



1.Curata bine fata si decolteul

Ai grija sa aplici intotdeauna machiajul pe o piele curata. Imagineaza-ti o foaie alba, imaculata, pe care incepi sa desenezi. Curata fata cu un demachiant potrivit tenului tau si, te rog, nu face experimente cu produse noi inaintea unui eveniment, cand vrei sa arati perfect. Poti folosi si un sapun lichid special pentru fata, dar ai grija sa nu freci fata cu prosopul cand te usuci, pentru a nu te irita.


foreo


2.  Exfoliaza

Dar foloseste un produs bland cu pielea ta. Cea mai sigura metoda sa nu-ti apara fisuri si crapaturi in machiaj (brr, urat arata!) este sa elimini celulele moarte de pe pielea fetei. Folosirea unui exfoliator, ideal ar fi chiar cu o seara inainte, va oferi machiajului o baza neteda si solida pentru a fi aplicat. Specialistii in frumusete recomanda sa-ti exfoliezi pielea de trei ori pe saptamana.

Tip: nu uita gatul si decolteul atunci cand iti pregatesti pielea pentru machiaj. Poti folosi aparatul revolutionar de masaj corporal FOREO LUNA™ 4 body, care curata nu doar impuritatile, ci si celulele epiteliale moarte si-ti lasa pielea frumoasa, neteda si fina. 


foreo


3. Foloseste lotiune tonica

Tonicul nu s-a demodat, asa ca nu uita de el. Improspateaza pielea si strange porii, pe langa curatarea ultimelor urme de demachiant. Este o baza perfecta pentru un machiaj rezistent si cu un aspect luminos, pentru ca pielea ramane hidratata.

4. Improspateaza ochii obositi

Si uite-asa am ocolit doua cuvinte urate de toate femeile: cearcanele si ridurile. Exista ac si de cojocul lor! Racoreste-ti pielea de sub ochi cu doua feliute de castravete sau un cub de gheata, care ajuta porii sa se stranga, apoi aplica o crema de ochi hidratanta. Si mai bine ar fi sa apelezi la noul dispozitiv de tonifiere cu microcurenti pentru zona ochilor si a buzelor FOREO BEAR™ 2 eyes & lips. Microcurentii ofera fermitate muschilor, sporind productia de colagen si elastina si au un efect de lifting, pe langa iluminarea tenului. Si uite-asa am dezvaluit si secretul numarul 5, ingrijirea buzelor.

Tip - Mirela Vescan, make up artist: “Ador efectul instant de netezire, hidratare, drenare si luminozitate a pielii dupa cateva treceri cu Bear 2 eyes & lips. Este cel mai bun mod de a pregati pleoapele si buzele pentru make-up. Insa cine doreste cu adevarat un lifting facial, buze mai pline, o oxigenare si o redensificare a pielii trebuie sa foloseasca dispozitivul si seara, dupa o exfoliere usoara a tenului”.

5. Hidrateaza pielea

Pe langa cei 2 litri de apa, de care beneficiaza si tenul tau, ai nevoie si de o crema usoara hidratanta. Chiar daca ai tenul gras, ai nevoie de hidratarea pe care ti-o da o crema buna (potrivita tenului tau) pentru ca machiajul sa se aplice corect pe piele. 

Tip: vara poti folosi o crema de hidratare cu protectie solara, pentru a adauga un ecran protector impotriva radiatiilor UV daunatoare.

Acum esti pregatita pentru machiaj. Fii sincera cu tine insati, ai rabdare sa respecti toti pasii si vei vedea rezultate uimitoare!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu