Scapa de kilogramele in plus acumulate de Paste, rapid si sanatos cu dieta preferata a romanilor, validata de peste 35 de studii clinice!

 

nupo



V-ati propus sa reveniti la o alimentatie sanatoasa dupa o vacanta de Paste ingaduitoare si cu multe delicii culinare? Acum este momentul perfect, mai ales pentru ca se apropie si sezonul estival! Indiferent daca vreti sa va reluati obiectivele de dinainte de sarbatori sau v-ati stabilit pentru prima data unele noi, acum va puteti reinnoi rutina si adopta obiceiuri sanatoase. 


Lupta cu kilogramele in plus este de cele mai multe ori greu de dus! Dietele sunt multe si variate, toate promit rezultate peste noapte, dar niciuna nu explica si riscurile la care ne supunem atunci cand le urmam. Un program de slabit corect are doua componente principale: pierderea in greutate si mentinerea greutatii. Ambele se pot realiza in principal prin schimbarea obiceiurilor alimentare: controlul alimentatiei si reducerea caloriilor ingerate. Niciodata nu puteti slabi si mentine greutatea dorita, daca alimentatia va fi dezordonata, in cantitate mare si bogata in calorii. Asadar, determinarea si hotararea sunt pe primul loc daca vreti sa obtineti rezultatul dorit!

Solutia vine din tarile scandinave recunoscute pentru stilul de viata sanatos si echilibrat. Dieta Nupo este cel mai rapid, sigur si eficient mod de a slabi, fara numararea caloriilor sau comportamente restrictive, cu care va veti putea atinge obiectivele intr-un mod sanatos si durabil si sa veti simiti mai bine ca niciodata. Dezvoltata in Danemarca in anul 1981, dieta de slabit NUPO este validata de peste 35 de studii clinice, recomandata de peste 10 milioane de clienti din intreaga lume si peste 100.000 de clienti din Romania. 


nupo


Dieta tarilor scandinave este una dintre cele mai studiate diete VLCD* ( dieta cu continut scazut de calorii), ce s-a dovedit a fi cea mai eficienta dieta in lupta cu kilogramele in plus, un program special conceput care se bazeaza pe formule alimentare care au scopul de a inlocui intreaga dieta zilnica.  

Atent si continuu studiata, dieta certifica siguranta pentru sanatatea umana si eficienta in procesul de slabire. Toate produsele din dieta NUPO sunt alimente cu o formula echilibrata din punct de vedere nutritional, ce asigura organismului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grasimile esentiale, fibrele si alti nutrienti de care acesta are nevoie. Sunt concepute pentru a inlocui alimentele conventionale pentru o perioada si pentru a facilita pierderea optima in greutate. Acest tip de alimente ofera un aport de energie controlat mai mic decat se poate obtine cu un aport redus de alimente normale.


nupo


NUPO este alternativa sigura si sanatoasa la dietele deja existente si ofera produse dietetice atat pentru cei care vor sa slabeasca cat si pentru cei care vor sa isi mentina o greutate stabila.  O dieta extrem de versatila ce poate fi  urmata in diferite moduri, in functie de preferinte si stil de viata. Pentru a slabi rapid si in siguranta, recomandarea specialistilor este ca dieta sa fie urmata minim 3 saptamani (dieta poate fi urmata in mod continuu, intre 3-8 saptamani*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauza 1-2 saptamani si apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slabire. 

Singura regula recomandata este inlocuirea alimentatiei zilnice cu cele 6 mese Nupo. In functie de preferinte si gusturi va puteti decide asupra asocierii alimentelor,  la fel cum in functie de timp, va puteti decide orele de masa. Puteti consuma numai un fel de mancare, sau din fiecare varianta cate o masa (mic dejun, supe, shake-uri dulci, mese calde). Puteti de asemenea sa consumati 2-3 portii din acelasi produs in acelasi timp, totul in functie de timp si program. Din punct de vedere caloric si nutritional produsele sunt aproape identice, 800 kcal/zi si contin absolut toti nutrientii de care are corpul nevoie, asadar nu conteaza care le alegeti! 

Printre efectele benefice pe care dieta NUPO le are asupra sanatatii se numara: reducerea si normalizarea hipertensiunii arteriale si hipertensiunii pulmonare; normalizarea glicemiei in diabetul zaharat de tip 2; scaderea concentratiei acizilor grasi din sange (ex. trigliceride) si normalizarea nivelului colesterolului; scaderea riscului de boli cardiovasculare; scaderea riscul complicatiilor diabetului zaharat; scaderea riscului de cancer de colon si de san; reducerea episoadelor de apnee in somn (sforait); ameliorarea afectiunilor osteo-articulare; normalizarea oxigenarii sangelui.

Produsele Nupo sunt impartite in patru categorii: Dieta, One Meal ( O singura masa ), Gustari Proteice si Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate. Produsele Nupo sunt aprobate de EFSA si de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentara in tarile in care se comercializeaza ca aliment inlocuitor complet al dietei.

In urma sondajului denumit „Dieta anului 2023” realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS) in perioada 3 - 14 februarie, 2024 pe populatia adulta rezidenta din Romania, a reiesit faptul ca 39% dintre romani au nevoie si vor sa slabeasca, dar cu ajutorul unei diete sigure, atesata medical si echilibrata nutritional, care sa contina mese sarate, dar si dulci.  Sondajul indica o crestere semnificativa a aderarii la regimuri alimentare echilibrate nutritional, astfel ca in anul 2023, 17% dintre romani au declarat ca au tinut dieta, iar ca optiuni au preferat postul / intermitent sau religios (17%) si dieta Nupo (14%).

Acum aveti la indemana cea mai sigura dieta care asigura organismului toate proteinele, vitaminele si mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapida, sigura si eficienta a kilogramelor in exces, fara a-l dezechilibra si fara a-l priva de nutrientii de care are nevoie pentru a functiona normal. 

Produsele Nupo sunt certificate de catre Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), inregistrate la Ministerul Sanatatii, contin ingrediente aprobate de OMS si sunt produse in UE. Dieta Nupo se supune Legislatiei Europene si Nationale: EU2017/1798 completare la EU 609/2013 privind dietele inlocuitoare complete de mese, foarte scazute in calorii. 

Mai multe informatii despre dieta Nupo pe https://nupo.com/ro/.

Nupo este lider incontestabil in comercializarea produselor dieta in tarile Scandinave cu o cota de 85% si a vandut pana in prezent peste 200 de Milioane de mese inlocuitori de masa in intreaga lume. In fiecare zi peste 22.000 de persoane recurg la inlocuitorii de masa Nupo pentru a inlocui dieta zilnica pentru a pierde in greutate si a ajunge sa aiba un stil de viata sanatos. Nupo este comercializat in toata Europa, Australia si China. Produsele lor sunt fabricate exclusiv in tarile Scandinave si Belgia pentru a asigura o calitate si siguranta alimentara desavarsita.  

*VLCD = Very Low Calorie Diet / Dieta foarte scazuta in calorii (Max.:800 Kcal/zi)







CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu