Noutăți clasice de la Gino Rossi și Badura

 


gino rossi


Eleganță, stil clasic și calitate - aceste trei cuvinte definesc perfect cea mai nouă colecție CCC și propunerile de primăvară-vară ale brandurilor cunoscute și populare Gino Rossi și Badura. Colecția de pantofi și genți concepute pentru noul sezon este sofisticată și atent gândită. Include modele pentru fiecare zi și pentru ocazii speciale. Este o selecție de must-have de primăvară-vară care se vor potrivi cu atât cu o garderobă minimalistă, precum și cu una mai extravagantă. Descoperă astăzi noua colecție CCC pentru femei și bărbați!


Cea mai nouă colecție de la Gino Rossi prezintă sandale clasice negre și papuci în nuanțe maro. Ambele modele sunt din piele și au ca detaliu o cataramă aurie supradimensionată, care adaugă o notă impunătoare. Pentru zilele mai răcoroase optează pentru o pereche de mocasini simpli bej. Partea superioară din piele de căprioară va menține confortul, iar designul atemporal te va face să vrei să le porți în fiecare zi. Din propunerile brandului Gino Rossi nu puteau lipsi pantofii cu toc cu vârf ascuțit în nuanțe alb-negru. Dincolo de tocuri există și o pereche de platforme extrem de elegante, cu design subțire, culoare monocromă și cataramă pe gleznă aurie.


gino rossi


Brandul Gino Rossi s-a asigurat că în colecție există genți de mână pentru fiecare ocazie. Vei găsi modele mici în design încrucișat pentru purtarea zilnică în nuanțe de roșu la modă, bej, negru, precum și o geantă de mână cu clapă într-un model fin contrastant, bej și maro. Gențile de cumpărături încăpătoare pentru acest sezon vin în multe modele și culori. Cel mai elegant model este din imitație de piele netedă neagră. Pe măsură ce vara se apropie, există și texturi și forme inspirate de coșuri împletite și genți din material boho. Geanta de cocktail neagră din imitație de piele de crocodil cu fermoar auriu va funcționa pentru ocazii speciale. Acum poți  obține 20% reducere pentru orice geantă, rucsac sau valiză aleasă atunci când cumperi o pereche de pantofi la CCC. Oferta este valabilă până la epuizarea stocurilor.


gino rossi


Brandul Badura rămâne în concordanță cu estetica sa și pentru sezonul primăvară-vară și combină modelele clasice cu modele în tendințe în noua colecție. Aici vei găsi mocasini atemporali din piele pe talpă solidă, lăcuită sau mată, cu o cataramă mare, decorativă. Varianta pe alb este alegerea evidentă pentru zilele calde, însorite, în timp ce cele negre vor funcționa bine și în sezonul toamnă-iarnă. Există și opțiuni pentru vremea mai caldă – papucii din piele neagră.

Selecția de genți de mână este largă și diversă. O geantă shopper mare, cu dungi verticale largi, crem și negru, este o opțiune excelentă pentru vara în oraș și în escapade. Brandul Badura nu renunță la aspectul matlasat, devinid deja semnătură consacrată, prezentă atât la gențile de cumpărături, cât și la genți mici cu lanț, care sunt clasice incontestabile ale brandului.

În colecția pentru bărbați, Gino Rossi optează pentru piele și design atemporal. Barbații vor găsi aici atât adidași maro, cât și negri, precum și mocasini și sandale. Colecția Badura include și propuneri mai casual, cum ar fi pantofii albi versatili și sandalele cu velcro. Selecția de genți pentru bărbați constă în mare parte din rucsacuri în culori închise. Poți alege dintre variante din ce în ce mai sportive. Și pentru bărbați există ofertă de 20% reducere la o geantă de mână, rucsac sau valiză, la achiziția unei perechi de pantofi în CCC. 

Descoperă online noile colecții ale brandurilor Gino Rossi și Badura: https://bit.ly/4bXCD2G sau în magazinele CCC.


Instagram: @cccshoesbags

Facebook: CCC Shoes & Bags

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu