Grupul Rohlik, din care face parte Sezamo, premiat la un concurs internațional de mărci private

 

sezamoBucurești, 29 mai 2024. Grupul Rohlik, liderul european de e-groceries, din care face parte supermarketul online Sezamo, anunță câștigarea a două premii Salute to Excellence pentru două produse dintre mărcile sale private. Este vorba despre Miil BIO Lapte integral proaspăt 3,6% și Kitchin Mazăre, care au fost premiate nu doar pentru calitatea și prețul lor, dar și pentru designul lor original și distinctiv. Tot în această lună, conservele de roșii Kitchin au ieșit câștigătoare la unul dintre cele mai faimoase teste de bling tasting din Austria, ceea ce demonstrează încă o data calitatea produselor marcă proprie Rohlik.


Premiile Salute to Excellence, acordate anual de Asociația Producătorilor de Mărci Proprii, onorează produse de marcă proprie remarcabile pentru calitate înaltă, design inovator, gust superior și valoare generală pentru consumatori. Anul acesta, concursul a reunit 72 de retaileri și peste 550 de produse din 26 de țări.


Grupul Rohlik se află pe lista premianților pentru al doilea an consecutiv, mărcile sale proprii, apreciate de către clienți pentru calitatea superioară la prețuri de discounter, fiind recunoscute și anul trecut prin premiul prestigios Salute to Excellence la categoria cafea pentru marca proprie Ubomi.


"Suntem extrem de mândri de premiile Salute to Excellence primite de produsele noastre," a declarat Petr Chvojka, Head of Private Label Rohlik Group. "Această recunoaștere confirmă angajamentul nostru de lungă durată de a le oferi clienților noștri produse inovatoare și de înaltă calitate. Planificăm să continuăm să ne îmbunătățim produsele și serviciile pentru a satisface și depăși așteptările clienților noștri. Acest succes ne motivează să creștem și să ne îmbunătățim continuu în toate domeniile afacerii noastre".


Mărcile private sunt în ascensiune


În prezent, mărcile private reprezintă puțin sub 10% din vânzările grupului Rohlik, iar această cotă este în creștere. Clienții apelează din ce în ce mai mult la aceste mărci pentru accesibilitatea, calitatea și valoarea lor. În plus, mărcile private ale grupului Rohlik sunt concepute având în vedere sustenabilitatea, așa cum demonstrează certificări precum MSC, ASC, RFA și altele. Aceste certificări reflectă angajamentul față de protecția mediului, pescuitul durabil și agricultura, asigurându-se că produsele Rohlik Group cu etichetă privată îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și responsabilitate, pe care clienții le apreciază.


Gamă largă de mărci private


Pe lângă Miil și Kitchin, Rohlik Group oferă un portofoliu divers de mărci private. Cafeaua Ubomi și mezelurile și cârnații Dacello sunt principalele atracții, în timp ce marca Yutto oferă nuci și băuturi pe bază de plante, iar Sutcha oferă carne de vită de calitate superioară. Brandul Moddia acoperă produse de igienă din hârtie, iar pentru proprietarii de animale de companie, Rohlik Group a introdus Pauu, o linie de hrană pentru câini și pisici.


Sezamo este un adevărat one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop. Supermarketul colaborează cu furnizori și producători locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea. Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi.

Produsele sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în incinta CTPark, în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurilor de energie.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu