Ioana Grama este noul ambasador 4F în România

 


ioana grama


 

Începutul sezonului cald aduce un nou ambasador în echipa 4F! Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conţinut din România, urmărită pentru stilul de viaţă sănătos, inspiraţional, completează echipa de reprezentanţi ai brand-ului polonez pe piaţa din România. 


Cu peste 2 milioane de urmăritori pe platformele sociale, Ioana Grama își inspiră zilnic comunitatea cu sfaturi de modă și stilul de viață activ, în care se regăsesc diverse forme de activități fizice, de la fitness la pilates. De aceeași parte, 4F susține toate formele de mișcare, asigurând echipamente și îmbrăcăminte sport atât pentru profesioniști, cât și pentru cei care practică hobby-uri active. 


ioana grama


„Relația mea cu sportul a început acum aproximativ 12 ani, iar de atunci am devenit inseparabili. La fel ca în orice relație există pauze, care sunt necesare din când în când, dar nu îmi pot vizualiza viața fără mișcare.” spune Ioana Grama. 


Împărtăşind aceleaşi valori şi pasiuni, Ioana Grama a acceptat invitația 4F de a se alătura echipei în calitate de ambasador, promovând formele de mișcare favorite prin următoarele colecții și activități din 2024. 


„Sunt foarte mândră să devin ambasador 4F și să facem echipă împreună. În munca mea caut întotdeauna modalități de a transmite mesaje semnificative urmăritorilor mei. De când am purtat prima dată un produs 4F am fost cucerită. Mă bucur că pot împărtăși articolele mele preferate comunității și iubitorilor de sport”, continuă Ioana.


ioana grama


În lumina caldă de sezon, noua campanie SS24 de la 4F o prezintă pe Ioana Grama purtând piesele preferate din colecția Harmonious Amity, în nuanțe de crem, bej, somon și maro. Colanții scurți, pantalonii de jogging, tricourile oversize se regăsesc în forme lejere, iar paleta de culori discretă face posibilă asortarea ușoară între ele pentru look-uri în tendințe. Inspirația colecției a fost versatilitatea – tocmai de aceea hainele sunt potrivite atât pentru activitățile în aer liber, cât și pentru cele petrecute în interior. Bumbacul din compoziție redă textura moale, plăcută la atingere, în timp ce adaosul de poliester păstrează forma hainelor și contribuie la creşterea durabilităţii pieselor de-a lungul mai multor sezoane.  

 

ioana grama


Colecția Primăvară-Vară 2024 de la 4F cuprinde și piese pentru antrenamente fizice, oricând și oriunde. Ioana poartă la şedinţa foto a campaniei modele minimaliste, din materiale tehnice combinate cu bumbac, care sunt perfecte pentru zilele călduroase. 


În completarea acestora, colecția cuprinde și piese pentru plajă, inspirate din stilul de viață al iubitorilor de surf, care trăiesc clipa intens. Formele din această linie sunt minimaliste, confortabile, asortate cu imprimeuri retro inspirate de natură, în culorile apusului și ale mării.


Şedinţa foto pentru colecția Harmonious Amity a avut loc la Varşovia, într-unul dintre cele mai mari studiori, Pin-Up Studio. Şedinţa foto-video s-a concentrat pe mișcarea în aer liber și pe felul în care te simți atunci când porți piesele potrivite pentru activitățile sport. 


Ești gata să faci parte din echipa 4F? Descoperă noua colecție SS24 în magazinele din țară, în aplicație și pe www.4fstore.ro! 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu