Ne hidratăm corect și eficient cu LITORSAL®!

 

litorsal



Zilele calde au sosit și odată cu ele și deshidratarea din cauza temperaturilor ridicate. Atunci când temperatura de afară depășește 25˚C începem să transpirăm mai mult. Știm că este necesar să consumăm mai multă apă în zilele toride sau atunci când mergem la sală, chiar și până la 4 litri pe zi. Însă este suficient să suplinim doar pierderea de lichide? 

Transpirația abundentă ne ajută să ne răcorim atunci când ne este cald sau când facem efort fizic intens. Însă corpul nostru nu pierde doar apă, ci și electroliți și minerale, în special sodiu și cloruri esențiale pentru buna funcționare a organismului. Aceste elemente importante sunt responsabile de nivelul de apă din și dintre celule, precum și de funcționarea sistemului nervos. Iar în anumite situații, chiar și un aport mare de apă nu va asigura echilibrul de electroliți în corpul nostru. Deshidratarea și pierderea electroliților poate apărea și în cazul consumului excesiv de alcool sau în cazul episoadelor de diaree. Dacă adăugăm și efectul temperaturilor ridicate de vară, deshidratarea va fi și mai accentuată. În plus, chiar și cel mai mic dezechilibru al balanței electrolitice din organism poate duce la apariția primelor simptome ale deshidratării. Aceste simptome pot trece neobservate la început, dar pe măsură ce se acutizează, ele ne pot împiedica să ne bucurăm de activitățile zilnice. Durerea de cap, lipsa de concentrare, stările de amețeală, edemul, constipația, problemele la nivelul pielii, gura uscată și respirația urât mirositoare, spasmele musculare, presiunea crescută sau alergiile pot fi cauzate de deshidratare. 

Pentru a te asigura că previi deshidratarea și menții un echilibru normal al electroliților în organism, folosește LITORSAL®. Atunci când mergi la sală sau faci efort fizic intens în urma căruia transpiri excesiv, în zilele toride sau atunci când te confrunți cu episoade de vomă ori diaree, LITORSAL® va ajuta la echilibrarea balanței electrolitice din organismul tău. Dedicat inclusiv adolescenților și adulților, acesta susține funcțiile cerebrale și oferă energie, conține potasiu necesar bunei funcționări a sistemului nervos și contracțiilor musculare și vitamina C care contribuie la reducerea oboselii și a extenuării precum și a stresului oxidativ. 

Formula LITORSAL® SENIOR dedicată persoanelor adulte, este disponibilă sub formă de plicuri cu aromă de rodie șicomprimate efervescente cu aromă de portocale. Special create pentru persoanele în vârstă, conțin o cantitate mai mare de potasiu pentru menținerea tensiunii arteriale normale, magneziu pentru susținerea sistemului nervos și a metabolismului energetic, calciu pentru coagularea normală a sângelui și o neurotransmisie optimă, și extract din flori de păducel care susține circulația sanguină și are efect calmant, relaxant. 

Corpul nostru este 70% apă, de aceea este atât de important să nu neglijăm hidratarea. Alege LITORSAL® și menține-ți echilibrul electrolitic oricând ai nevoie, pentru a-ți proteja corpul de efectele nedorite ale deshidratării.

Gama LITORSAL® este disponibilă în farmacii și în magazinul online: https://magazin.rubricadesanatate.ro/litorsal/toate-produsele.html

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu