Întâmpină vara cu Parasoftin® și tălpi catifelate!

 

parasoftinFrumusețea anotimpului cald o regăsim în hainele lejere și sandalele delicate. Dacă și tu te pregătești să schimbi garderoba de primăvară, atunci ia în calcul și sesiunile de spa organizate acasă pentru tălpile tale, deoarece în curând vei păși în perechile preferate de încălțăminte decupată.


Iarna purtăm încălțăminte închisă, papuci îmblăniți și șosete groase, motiv pentru care uităm deseori să ne îngrijim pielea tălpilor. Pot apărea astfel bătături, calusuri sau crăpături care ne oferă disconfort și un aspect neplăcut al pielii de pe tălpi. Există însă o metodă inovatoare și foarte simplă, care se poate folosi acasă și care poate preveni pielea îngroșată și bătăturile dureroase:  Parasoftin®șosete exfoliante!

Ușor de utilizat, aceste șosete oferă pielii un aspect neted, îngrijit și delicat. Iar asta doar cu ajutorul ingredientelor naturale. Conțin un complex de extracte din miere și plante, care alături de ureea și alantoina hidratează pielea uscată și susțin regenerarea și reconstrucția epidermei, având efect de netezire și catifelare. Acizii AHA și BHA stimulează, de asemenea, eficient procesele de regenerare și de reînnoire ale pielii. Prin mecanismul natural de exfoliere, șosetele Parasoftin® contribuie la eliminarea eficientă a calusurilor piciorului, îndepărtează pielea aspră și bătătorită, hidratează intens pielea și o catifelează.

 

Dacă te confrunți cu o piele uscată și foarte uscată la nivelul picioarelor, poți folosi pentru întreținerea nivelului optim de hidratare, masca hidratantă Parasoftin®. Conține ulei de măsline, glicerină și aloe, care hidratează în profunzime și hrănesc pielea tălpilor și a călcâielor, îi accelerează regenerarea și îi redau aspectul sănătos, catifelat și neted la care ai visat mereu.

 

Chiar dacă ai o piele aspră, uscată și crăpată la nivelul tălpilor și care prezintă calusuri, există o soluție mai rapidă decât ai crezut pentru a le reda frumusețea și sănătatea! Masca regeneratoare Parasoftin® este opțiunea ideală pentru situațiile de acest fel, datorită ingredientelor sale special alese. Cu ajutorul complexului de ingrediente, uree, unt de Shea și Cupuaçu, betadină, pantenol și a complexului hidratant din miere și fructe, această mască regenerează intensiv pielea uscată a tălpilor și calusurile, o hrănește, o hidratează și o netezește, coferindu-i un aspect sănătos și un efect de catifelare.

 

Cu acest trio perfect pentru îngrijirea picioarelor tale îți vei recăpăta rapid senzația de confort la nivelul tălpilor, precum și aspectul îngrijit și sănătos al pielii tălpilor și călcâielor. Pășește cu încredere în noul anotimp cald și bucură-te de frumusețea picioarelor tale timp îndelungat cu soluțiile rapide și eficiente oferite de Parasoftin®.

 

Gama Parasoftin® este disponibilă în farmacii și în magazinul online: https://magazin.rubricadesanatate.ro/parasoftin/toate-produsele.html

 

 

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu