Spune NU celulitei in trei pasi simpli

 


foreo



Intr-un top al lucrurilor pe care le urasc femeile, CELULITA ar prinde cu siguranta podiumul. Chiar medalia de aur, pe masura ce se apropie vara si pantalonii scurti inlocuiesc hainele groase de iarna. Vestea buna este ca, daca ai suficienta vointa, poti s-o invingi in trei pasi simpli. Consecventa este cheia. Tot ce ai nevoie este sa combini intr-un mod ingenios miscarea cu dieta si cu tratamentele care, datorita aparatelor beauty tech inventate de magicienii de la Foreo, au devenit mult mai usor de facut chiar la tine acasa. Pune in aplicare urmatorii trei pasi:


1. Mananca sanatos.

Studii recente arata ca peste 80% dintre femeile cu varste de peste 30 de ani au celulita, indiferent de silueta mai mult sau mai putin perfecta. Situatia s-a agravat in ultimii ani. Tot mai multe adolescente descopera cu groaza la inceputul verii ca pielea lor are niste “gropite” care nu fusesera acolo cu cateva luni in urma. Nu confunda celulita, care este o afectiune a pielii, cu grasimea. Si totusi, unul dintre inamicii principali este mancarea abundenta si cu prea multe calorii. Ce ar trebui sa faci? Renunta la grasimi si zahar. Inlocuieste fast-food-ul cu portii generoase de legume, de preferat din surse “curate” de la tara sau din propria curte. Ai nevoie de vitamina A, C si de mult magneziu. 

S-a demonstrat ca portocalele, lamaile si grefurile sunt de nepretuit in lupta cu celulita. Nu te speria de coaja acestor fructe care seamana cu “gropitele” pe care le urasti.  Ele sunt adevarate fabrici de antioxidanti, bogate in vitamina C, care stimuleaza productia de colagen. Lamaile mai au o calitate: curata ficatul de toate toxinele generatoare de celulita.

2. Fa multa miscare

Este adevarat ca celulita nu este doar grasime acumulata, care ar putea fi “topita” usor prin exercitii. Este o combinatie de factori, incepand de la retentia de fluide din organism, o microcirculatie defectuoasa, pierderea elasticitatii tesutului si ingrosarea si intarirea celulelor grase. Viata sedentara inrautateste tot acest proces. Nu ai timp de sala si nici bani pentru antrenori personali? Oamenii de stiinta iti dau un pont valoros. Mergi 15 000 de pasi pe zi, daca se poate intr-un ritm alert. In momentul in care incepi sa mergi, iti activezi circulatia si ajuti organismul sa elimine toxinele in exces, pe langa arderea caloriilor in plus. Nu ai timp sa mergi 15 000 de pasi pe zi? Incearca, pentru inceput, cu sedinte de o ora de mers rapid, de cel putin trei ori pe saptamana si vei vedea intr-o luna rezultate spectaculoase.


foreo



Sfatul nostru: 

Dupa fiecare sedinta de sport sau mers rapid, maseaza-ti zonele cu probleme cu noul aparat de masaj pentru corp FOREO LUNA™4 body. E ca si cum ai mutat salonul de SPA la tine acasa. Pe langa curatarea in profunzime a pielii, intensifica microcirculatia si relaxeaza muschii, o pregatire perfecta pentru o absorbtie perfecta a lotiunii de corp. Corpul tau va fi mult mai fericit ca ai ales ca recompensa un masaj in locul inghetatei de ciocolata care iti facea cu ochiul din congelator.

3. Apeleaza la tratamente avangardiste cu microcurenti

Pielea noastra are nevoie de aceeasi ingrijire precum tenul, dar pana de curand, tratamentele mai sofisticate se puteau face doar la SPA-uri. Daca esti deprimata de ce vezi in oglinda, dispozitivul FOREO BEAR™ 2 body va deveni cel mai bun prieten al tau. Este un gadget destept de ultima generatie, special conceput pentru tonifierea corpului cu microcurenti. In doar cateva saptamani, poti vedea rezultate vizibile. Cele 4 bile ale aparatului se lupta pentru tine chiar si cu gropitele incapatanate de pe coapse, fese si abdomen, imbunatatind evident aspectul celulitei. 

Gata! Acum stii asa zisele secrete ale vedetelor. Nu-ti ramane decat sa le pui in aplicare si sa nu trisezi. Rasplata o vei primi in like-uri la pozele postate de la mare.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu