Vara ta începe la Peek & Cloppenburg!

 

Vara este cel mai aşteptat sezon poate şi pentru că soarele ne mângăie pielea, vântul se plimbă printre şuviţele de păr, zilele lungi sunt numai bune de cutreierat, iar nopţile calde ne îndeamnă să ne bucurăm cu poftă de fiecare moment: să stăm târziu în noapte, să prindem un răsărit sau să ne răsfăţăm în culorile fabuloase ale apusului. 
Toţi suntem în căutare de trăiri care să ne încânte sufletul, să ne încarce cu bine, ne dorim să ne înconjuram de oameni frumoşi şi pentru toate acestea avem nevoie de ţinute inspirate. Cele mai dezirabile outfit-uri ale acestui sezon care sunt destinate să îţi facă vara mai frumoasa pot fi găsite la Peek & Cloppenburg, locul unde eleganţa întâlneşte calitatea, sfaturile competente în materie de fashion şi brandurile internaţionale preferate. Dacă vă întrebaţi ce se poartă nou în acest sezon, ultima tendinţă o reprezintă look-ul curat, indiferent de ocazie: all white, navy look, ţinută cu imprimeu floral delicat sau o ţinută compusă numai din nuanţe pudrate de beige sau roz. Orice direcţie ai alege, look-ul unitar este cheia unei apariţii inspirate- jucăuşe, romantice, elegante, de plajă sau de cină. Încrederea în apariţia ta ireproşabilă va face minuni în a te simţi bine cu tine.

 În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Polonia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi din 2022 şi în Belgia. P&C continuă dezvoltarea reţelei sale de magazine pe pieţele deja existente, urmărind ȋn acelaşi timp şi noi pieţe ȋn Europa de Est. Noul magazin intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top - Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Guess, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu