Calvin Klein lanseaza colectia Monochromatic Summer Noua campanie ii include pe Micheal Ward & Vittoria Ceretti

 

Calvin Klein prezinta noua colectie Monochromatic Summer si campania care o insoteste, cu actorul Micheal Ward si modelul Vittoria Ceretti.


 

Colectia Monochromatic Summer intruchipeaza minimalismul contemporan specific Calvin Klein printr-o serie de stiluri de imbracaminte si lenjerie intima concepute in nuante coordonate de alb, gandite pentru a fi purtate vara. Piesele rafinate de imbracaminte pentru barbati si femei aduc o noua energie in design-ul clasic Calvin Klein, introducand texturi usoare de vara si siluete relaxate. Noile stiluri de denim alb deschis prezinta un aspect destins potrivit ca baza intr-un outfit lejer, perfecta pentru stilul tonal. Lenjeria emblematica este realizata din bumbac respirabil si dantela senzuala noua in nuante deschise, concepute cu energia sezonului. Prin toate stilurile pe care le ofera, colectia incurajeaza increderea de sine care provine din relaxarea oferita de materiale usoare,  si o paleta de culori deschise, ce reprezinta ”the ultimate overstated understatement”.


 

Campania, filmata de Josh Olins, ii surprinde pe Michael si Vittoria in noua colectie, in timp ce imbratiseaza posibilitatile revigorante ale sezonului de vara. Campania reda o vara in oras, juxtapunand paleta alba a colectiei si texturile orasului New York. Lumina blanda si styling-ul minimalist obtinut prin combinarea acelorasi nuante te fac sa simti caldura sezonului, prezentand simplitatea, energia si senzualitatea fiecarui stil.


 

 

Colectiile Calvin Klein sunt disponibile in magazinele Calvin Klein Jeans din Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Palas Mall Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, City Park Mall Constanta, Promenda Craiova si in magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Baneasa Shopping City.

 

Credit Campanie:

Regizata si fotografiata de  Josh Olins

 

Credit Editorial: Calvin Klein

 

 

###

Despre SARKK

SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com

Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.                        

 

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle & moda la nivel mondial, cu o istorie de idealuri indraznete, nonconformiste. Fondata la New York in 1968, estetica minimalista si senzuala a marcii determina abordarea asupra design-ului si comunicarii produselor, creand o panza care ofera posibilitatea exprimarii de sine fara limite. Marcile Calvin Klein – CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear si Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intentia si scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global. Fiecare dintre brand-uri are o identitate si o pozitie distincta, oferind oportunitatea de a comercializa o gama de produse universal atractive pentru consumatorii locali si internationali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt sustinute de un design responsabil, productie premium  si eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorinta este sa se obtina piese unice si dimensionale care sa poata fi purtate oricand si sa ramana relevante sezon dupa sezon. Vanzarile retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari in 2022.

Calvin Klein continua sa-si consolideze pozitia de inovator al platformelor digitale emergente si al campaniilor moderne de marketing.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu