Cum să îți întărești unghiile? Sfaturi pentru o manichiură puternică și sănătoasă

 


oja opi
Cu toții știm că unghiile perfecte sunt lungi și puternice. Dar pentru ca acestea să crească cât de mult ne dorim până să se rupă, este mai ușor de spus, dar nu și de făcut.


Cum îți întărești unghiile?

Pentru a te ajuta am cerut sfatul specialiștilor O.P.I despre cum să creștem unghia, să o întărim și ce ritual de îngrijire să urmăm pentru ca aceasta să rămână puternică și sănătoasă. 

Investește într-o pilă fină de unghii

Poate că ai auzit, pilele de unghii din sticlă sunt ideale, rezistă mai mult, se curăță ușor, dar costă ca să investești într-una de calitate. Îți recomandăm s-o alegi pe cea care îți oferă un finish mai delicat pentru a preveni ruperea sau despicarea unghiei. 


opi


Încearcă un supliment cu biotină

Studiile au arătat că unghiile fragile care sunt predispuse către exfoliere și rupere prezintă un deficit de biotină. Suplimentează-ți dieta cu o extra doză de vitamina B.

Bucură-te de binefacerile eroului OPI, Nail Envy, care îți întărește unghiile

”Formula sa conține proteină hidrolizată din grâu și calciu pentru a încuraja creșterea. Se recomandă aplicarea a două straturi pe unghia curată, apoi aplică zilnic câte un alt strat pentru cele mai bune rezultate”, ne explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI. După o săptămână, îndepărtează-l de pe unghii și repetă întreg procesul. Aceste extrastraturi de protecție adaugă volum unghiilor care se simt subțiri. 

Investește într-un buffer cu 4 fețe. 

Acest instrument ingenios netezește suprafața unghiei și o face mai compactă aducând împreună la suprafață toate straturile unghiei pentru a o întări.

Respectă tehnica de pilire

Mișcarea înainte și înapoi nu face decât să despice unghia, așa că de acum încolo îți recomandăm să o pilești într-o singură direcție, începând de la marginea exterioară către centru.

Chiar dacă nu ai timp de o manichiură completă, aplica întotdeauna o bază de hidratare, care să întărească unghia și să o protejeze de exfoliere. Te sfătuim să înlocuiești întăritorul obișnuit cu cel pentru unghii naturale de la O.P.I, creat special să le facă mai puternice.

Înlocuiește acetona obișnuită cu Expert Touch Lacquer Remover.

Îndepărtează până și cel mai închis dintre lacuri fără efectul de uscare al acetonele obișnuite. Acestea sunt dure pentru unghia fragilă și le poate usca aproape instant, lucru ce duce la exfoliere, despicare și la pătare. 

Acordă atenție sporită și alimentației

Unghiile puternice au nevoie de multe vitamine și minerale. Adaugă mai multă proteină: (carne, pește, boabe de fasole), biotină (ouă, somon, alune), zinc ( boabe verzi, nuci) și fier (spanac, carne de vită).

Asigură-te că unghiile tale au forma potrivită pe măsură ce cresc. Aceasta ar trebui să urmeze cuticula pentru o creștere mai puternică și mai sănătoasă. 

Hidratează, hidratează, hidratează

Mâinile cu piele uscată reprezintă o problemă serioasă când vine vorba de menținerea unor unghii puternice și sănătoase. Tocmai de aceea e bine să folosești mănușile și șosetele O.P.I ProSpa Advanced Softening pentru hidratarea și netezirea pielii. Ambele conțin ulei de macadamia și unt de shea pentru răsfățul mâinilor și picioarelor și oferă tratamentul pe care acestea îl merită. 

Reține!

Cuticule sănătoase înseamnă unghii sănătoase. Încetează să le mai rupi sau să le tai. Folosește ProSpaNail+uleiul de cuticule O.P.I în fiecare zi pentru reparare și hidratare, altfel unghiile casante și uscate nu vor face decât să se despice și să se rupă. 

Spune adio pielii uscate cu crema exfoliantă de cuticule ProSpa. 

Acesta are la bază ceai alb și minerale esențiale, aceasta va transforma pielea delicată lăsând-o ultra îngrijită și hidratată. 

Mâinile spun multe despre tine. Prin urmare te sfătuim să le menții în cea mai bună formă cu aceste sfaturi ușor de urmat. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu