Vitabun: jeleuri cu multivitamine pe baza de pectină

 


vitabun


Copiii au nevoie de o alimentație echilibrată și variată pentru a crește și a se dezvolta în mod sănătos. Cu toate acestea, în anumite situații suplimentele alimentare pot fi benefice pentru a asigura aportul adecvat de nutrienți. 


Vitabun este un supliment alimentar de jeleuri gumate sub forma de ursuleti sub formă de ursuleți gumați si are o compoziție complexă de multivitamine și minerale destinat copiilor cu vârsta peste 3 ani. 

Jeleurile sunt pe bază de pectină de origine vegetală cu gust plăcut de fructe, fără îndulcitori sintetici.

Pectina este un carbohidrat, mai precis o fibră solubilă, care se găsește, în mod natural, în pereții celulari ai plantelor și fructelor. Rolul ei major este să țină la un loc celulele, prin umplerea spațiului dintre acestea, conferindu-le formă și o anumită rigiditate. Datorită acestor proprietăți, pectina este extrasă din fructe și adăugată în diferite preparate.

Beneficiile pectinei:


îmbunătățește digestia și metabolismul

controleză buna funcționare a tractului gastro-intestinal

reface microflora intestinală

generează senzația de sațietate, pectina fiind o substanță care nu conține calorii


VITABUN are o compoziție complexă pentru a:

Susține imunitatea: 

Vitaminele A, B6, B12, C, D3 și Zincul contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.

Susține vitalitatea:

Vitaminele B12, C și Biotina contribuie la metabolismul energetic normal.

Contribuie la menținerea normală a sistemului osos:

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului și Vitamina D3 contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.

Doza recomandată: 2 ursuleți zilnic, la copii peste 3 ani.

Gasiți produsul aici: https://www.bioeel.ro/vitabun

Informatii despre produse gasesti si pe paginile de Social Media:  https://www.instagram.com/bioeelro/ și https://www.facebook.com/BioeelRo 


Povestea VITABUN:


Eu sunt supereroul Vitabun, un ursuleț cu puteri extraordinare creat din ingrediente vegetariene cu grijă și iubire.

Aceste superputeri nu provin dintr-o lume magică sau din laboratoare secrete, ci din forța a 10 vitamine esențiale pentru copii, transformate în jeleuri gumate delicioase. Fiecare zi petrecută împreună cu mine este o aventură! Nu sunt doar un prieten, ci și un protector al copiilor. Mă bucur să îi învăț despre beneficiile vitaminelor, să lupt cu monștrii ce vor să le fure energia și să le arăt cum pot crește puternici și sănătoși. Superputerea mea constă în abilitatea de a transforma vitaminele într-o experiență de neuitat.


Astfel, copiii pot lua zilnic vitaminele cu zâmbetul pe buze.

Pentru fiecare părinte și fiecare copil, am devenit atât un prieten de încredere, cât și un aliat în creșterea sănătoasă. Cu mine, fiecare dimineață devine o aventură plină de sănătate, învăluită de arome delicioase. Așadar, haideți să explorăm împreună lumea Vitabun și să descoperim puterea vitaminelor într-un mod uimitor de gustos.


Cu Vitabun, fiecare copil poate deveni un supererou al sănătății!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu